Radio Monaco in Ziekenhuis / Hospital

Radio Monaco / Reinder is 2 weken geleden weer opgenomen in ziekenhuis Meppel vanwege hartproblemen. Vandaag wordt hij overgeplaatst naar Zwolle. Daar gaan ze morgen een pacemaker installeren. Hij vroeg of het kenbaar kan worden gemaakt aan de collega piraten en luisteraars. Wij wensen Radio Monaco een spoedig herstel toe.

Update 13-12-2019 Radio Monaco / Reinder is weer thuis uit het ziekenhuis. Het gaat goed met Reinder maar is nog wel moe.

_____________________________________________________________________________

Radio Monaco / Reinder was admitted to hospital Meppel 2 weeks ago due to heart problems. Today he will be transferred to Hospital in Zwolle. They will install a pacemaker there tomorrow. He asked if it could be made known to the fellow pirate’s and listeners.

Update 13-12-2019 Radio Monaco / Reinder is back home from the hospital. Reinder is doing well, but is still tired.

Bron bekend bij swch news desk / source known bij swch news desk

1 comment on Radio Monaco in Ziekenhuis / Hospital

Comments are closed.