Start Listening camp Sweden

Malmö Kortegolf luister club trapt het lenteseizoen 2020 af met een luisterkamp in Saxtorp in het weekend van 18-19 januari. De condities zijn al een tijdje goed, dus de hoop is dat het goed luisteren is. We beginnen op zaterdagmiddag, rond drie uur, met de antenne installatie en luisteren dan tot zondagochtend. Laat de heren in Zweden horen dat je present bent in de frequentie, en breng ze een groet via de ether.

Malmö Shortwave listening club kicks off the spring season 2020 with a listening camp in Saxtorp on the weekend of 18-19 January. The conditions have been good for a while, so the hope is that listening is good. We start on Saturday afternoon, around three o’clock, with the antenna installation and then listen until Sunday morning. Let the gentlemen in Sweden hear that you are present in the frequency, and give them a greeting over the air.