Proot Aovend 14 December 2018
Zoals altijd eerst even zeuren over het algemene, tja dat moet.
SWCHolland had het projectie scherm en de beamer weer klaar staan om de presentatie te kunnen starten.
De mannen uit de buurt waren met z’n allen paraat om een gezellige en informatieve avond te hebben.
De presentatie ging over de de radio golven, hoe het geheel werkt en hoe de golven zich Verplaatsen in de lucht.
Hier werd natuurlijk aandachtig naar geluisterd door de aanwezigen en er werden vragen gesteld over de onderwerpen die in de presentatie voorbij kwamen.
De vragen werden gelijk beantwoord door de deskundige technische man die aanwezig was om het een en ander technisch detail toe te lichten.

Na afloop van de presentatie werd er nog over de detail nagepraat en natuurlijk op papier uitgetekend door de aanwezige deskundige, om het een en ander duidelijk te maken.

Na deze technische informatie was het tijd om de presentatie te verduidelijken met de demonstratie van het instrument dat is gebouwd door de deskundige, om het geheel tastbaar en zichtbaar maakte.

Tijdens de demonstratie kon men de antenne van het instrument aanraken om te voelen hoe de radio golven een deel van de energie omzetten in warmte  en dat via het materiaal waar de antenne van gemaakt is afvoert.

Met een paar items werd ook gedemonstreerd dat de golven door sommige materialen werden geblokkeerd en door andere materialen werden doorgelaten.

Het was weer een mooie en interessante proot aovent.

WhatsApp chat