DRM luisteren op de Kiwi sdr

Tegenwoordig kunnen KiwiSDR-ontvangers zoals die bij SWCHolland ook DRM-uitzendingen ontvangen! Digitale radio Mondiale wordt op zichzelf niet door veel zenders gebruikt, maar nu is er de mogelijkheid. De geïntegreerde DRM-ontvanger is gebaseerd op Dream 2.1.1.

Helaas zijn er nog steeds teveel nadelen aan DRM-ontvangst ivan de Kiwi sdr, hoewel radio-ontwerper John Seamons hard werkt aan verbeteringen. Slechts één gebruiker kan DRM op elke KiwiSDR beluisteren. U kunt alleen op de DRM-knop klikken als u alleen aangemelde bent.

Het grote probleem is dat DRM-luisteren de volledige capaciteit van de ontvanger vereist, waardoor alle anderen worden uitgeschakeld. De verdere ontwikkelingsplannen omvatten een update die digitaal luisteren mogelijk maakt voor de ene persoon en analoog voor nog eens drie luisteraars.