BBQ Pierclan

Het is Zaterdag middag 11 juni 2022 14:15 uur als we vertrekken vanaf ons huis adres richting Friesland.
Het is redelijk rustig op de weg richting noord noord west, en het weer is goed om relaxt de rit te maken. om 16:00 uur zijn we dan op het adres aangekomen en parkeren we tegen over op de parkeerplaats en lopen naar de achteringang van het huis van Herman en Mariska. we worden vriendelijk ontvangen door Pierclan leden die er al zijn. na met iedereen even weer kennis te hebben gemaakt word er even gepraat over de afgelopen coronatijd en zijn niet alleen wij maar ook de Pierclan blij dat we weer samen kunnen komen voor een evenement zoals de Pierclan BBQ.
Na een aangeboden drankje ga ik met de Pierclan natuurlijk de zender en apparatuur bezichtigen die in een apart vertrek naast de studio is de CX zender staat op 1 kilowatt rustig zijn werk te doen en de modulator met de twee rood gloeiende buizen ziet er prachtig uit. een mooi gezicht om alle apparatuur zo netjes opgesteld te zien complimenten aan de Pierclan. Er klink muziek uit de studio die uit een mooie oude buizenradio komt en goed van kwaliteit is.
Na de rondleiding praten we over de hobby en krijgen natuurlijk de kinderen die er ook zijn ook de aandacht die ze nodig zijn. intussen is het al weer tijd voor de BBQ, die prima en goed verzorgt is. er stromen nog een aantal mensen binnen waar we natuurlijk even aan voorgesteld worden. het is een gezellige boel na het eten vergaat tijd snel en is het alweer 22:00 uur als we afscheid nemen van de de Pierclan en de andere aanwezigen om de rit terug naar huis aan te treden. om 23:20 uur zijn we weer thuis na een gezellige middag en avond bij de Pierclan op het puntje van de pier wij danken Herman en Mariska en de gehele Pierclan voor de uitnodiging en hun gastvrijheid.